Het internationale verlengstuk van uw marketing- en PR-afdeling.

We werken met native speakers met jarenlange ervaring. Hun vertalingen brengen uw boodschap optimaal over.

Wie

Maverick Translations is een vertaalbureau dat zich specialiseert in ICT-vertalingen, toeristische vertalingen en PR-vertalingen.

Wat

We leveren vertalingen in alle talen, in het bestandsformaat van uw keuze. Wilt u dat we met een specifieke tool werken? Geen probleem. Vertalen op locatie? Daar valt wel een mouw aan te passen.

U kunt bij ons ook terecht voor copywriting en proeflezen.

Waar

We zijn gevestigd in Sassenheim, in het hartje van de Bollenstreek. Onze vertalers bevinden zich echter in alle delen van de wereld, van Belize tot Bloemfontein. Die reikwijdte garandeert optimale aansluiting bij uw doelgroep.

Waarom

Uw tekst mag zijn kracht niet verliezen in een andere taal. Met creativiteit en inventiviteit verrijken wij uw boodschap, zodat die optimaal overkomt bij uw lezerspubliek.

Persoonlijk contact is voor ons van groot belang. Dat staat aan de basis van een duurzame en prettige relatie. Een relatie waarin goede communicatie, overleg en flexibiliteit centraal staan.

Veel klanten zeggen onder de indruk te zijn van de snelheid van onze dienstverlening. En als ze van werkgever wisselen, kloppen ze vaak opnieuw bij ons aan. Dat zegt natuurlijk iets over de kwaliteit van ons werk!