Wij brengen uw bedrijf tot bloei met professionele vertalingen.

We werken met native speakers die al jarenlang vertalen. U kunt dus rekenen op vertalingen die uw boodschap optimaal overbrengen.

Wie zijn we?

Maverick Translations is een allround vertaalbureau met meer dan 15 jaar ervaring. We zijn sterk in ICT-vertalingen, toeristische vertalingen en zakelijke vertalingen. We werken vanuit Sassenheim, het hart van de Bollenstreek.

Snel en flexibel

Menig vertaalbureau zegt snel te zijn, maar aan de reacties van onze klanten blijkt duidelijk dat ze onder de indruk zijn van ons werktempo.

Hoe gaan we te werk? Heel simpel: zoals u het beste uitkomt. We stellen ons flexibel op. Als u wilt dat wij met een specifieke vertaaltool of softwaretoepassing werken waarover wij nog niet beschikken, schaffen wij die zonder mopperen aan. Vertalen op locatie? Iets lastiger, maar er valt meestal wel een mouw aan te passen. Verder staan wij garant voor strikte geheimhouding.

Betaalbare kwaliteit

We bieden klanten betaalbare kwaliteit. Dat is een van de redenen waarom zij jarenlang bij ons blijven. En als contactpersonen bij klanten van werkgever wisselen, doen ze in hun nieuwe functie vaak opnieuw een beroep op onze vertaaldiensten.