Bedankt iedereen!

Door Rik Schraag

Begin dit jaar bleek dat 2013 een topjaar in de geschiedenis van Maverick Translations was geweest. De vraag was of we onze top hadden bereikt. Wat was wijsheid? Voorzichtig aan doen en proberen om een gelijkwaardig niveau te halen? Of de schouders eronder steken en laten zien dat het nóg beter kan – maar dan ook meteen het risico lopen om een burn-out te krijgen of een reus op lemen voeten te worden?

We kozen voor het eerste. Stug doorwerken, goed op de kwaliteit letten, en vooral ook op de kleintjes – dit jaar hebben we bijvoorbeeld minder aan reclame en marketing geïnvesteerd. En dat was maar goed ook, want het werd enorm druk dit jaar. Onze vaste klanten lieten in 2014 gelukkig allemaal weer van zich horen. En de samenwerking verliep uiterst soepel –  dankzij onze hardwerkende vertalers konden we hen op hun wenken bedienen. Ook zijn we trots op prominente nieuwe klanten als Hotel Today, Studlielink en VisionsConnected, voor wie we teksten naar talen als het Braziliaans Portugees, Duits, Engels, Frans en Spaans vertaalden.

Het lijkt er inmiddels op dat we in 2014 minstens net zo goed hebben geboerd als vorig jaar. Het is ontzettend tof dat alle inspanningen vruchten hebben afgeworpen, en we zijn onze klanten, partners en vertalers daar dan ook zeer erkentelijk voor. Jullie waren geweldig! We tellen deze laatste dagen van het jaar nog even onze zegeningen en hopen in 2015 op dezelfde voet verder te gaan. Zonder overmoed, want niets is zeker in het leven.

Reacties