We zijn sterk in ICT, marketing, PR en zakelijke vertalingen.

Met onze vlotte pen zorgen wij ervoor dat de vertaling aansluit op de wensen en verwachtingen van uw doelgroep.

ICT-vertalingen

We vertalen dagelijks artikelen, blogs, persberichten en whitepapers voor ICT-bedrijven. Zo blijven we optimaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Big data, cloud computing, ERP, storage, IoT, virtualisatie en videoconferencing hebben geen geheimen meer voor ons.

We vertalen voor bedrijven als Eurofiber, F-Secure, Google, IBM en VisionsConnected.

Toeristische vertalingen

Het vertalen van marketingteksten is geen sinecure. De kunst is om zo vrij en creatief mogelijk te vertalen, zonder de oorspronkelijke boodschap uit het oog te verliezen. We schakelen daarom vertalers met een vlotte pen in.

En de focus komt steeds meer op toeristische vertalingen en citymarketing te liggen. We vertalen veel naar het Duits en Engels. Klanten zijn onder meer de Gemeente Amsterdam en VVV Texel.

Zakelijke vertalingen

Onze zakelijke vertalers weten alles van accounting, beleggen, compliance, corporate governance en pensioenen. Ze deden hun ervaring op bij de vertaalafdelingen van Exact Software, KPMG en PriceWaterhouseCoopers.

We vertalen steeds vaker teksten op het gebied van HR, voor zowel recruiters als personeelsafdelingen van grote organisaties zoals Eneco en Teleperformance. Want interne bedrijfscommunicatie wordt steeds belangrijker om talent te behouden.