Klanten aan het woord over ons vertaalbureau.

Onze klanten

logo-eneco

“De samenwerking met Maverick Translations is ons uitstekend bevallen. Het bureau leverde de vertalingen steeds keurig volgens afspraak op, en de vertalingen waren dermate goed dat we ze één op één konden plaatsen.”

Christian Dietzel, teamleider Webcommunicatie Eneco


 

 

”Texel ontvangt jaarlijks ruim 1 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Bij VVV Texel zorgen we voor informatie over het eiland d.m.v. onze website, nieuwsbrieven, social media, persberichten, kaarten en routes. Alle content verschijnt in meerdere talen.

Maverick Translations is onze partner als het gaat om het vertalen van onze content. Zij leveren teksten van goede kwaliteit, denken mee en kunnen snel schakelen als het moet. Kortom, dit vertaalbureau is echt een aanrader!’

Djoeke Eijzinga, content manager VVV Texel


 

logo-eurofiber

 

“Eurofiber is de gespecialiseerde aanbieder van glasvezelverbindingen voor de zakelijke markt. We zorgen ervoor dat bedrijven zaken kunnen doen met de snelheid van het licht.

Maverick Translations ondersteunt Eurofiber al jaren – naar volle tevredenheid – om die claim invulling te geven. Heldere communicatie, snelheid en kennis van zaken maken Maverick voor ons de partner voor alle vertalingen.”

Wouter Mellaart, online marketeer Eurofiber


Ervaar het zelf. Vraag een gratis proefvertaling aan!