Uw vertaalbureau voor finance, ICT, marketing en public relations.

Met onze vlotte pen zorgen wij ervoor dat de vertaalde tekst optimaal aansluit op de wensen en verwachtingen van uw doelgroep.

ICT-vertalingen

Big Data, business intelligence, cloud computing, datacenters, hosting, IoT, open source, SDN, security, storage, telecommunicatie, telematica, virtualisatie en wearables hebben geen geheimen voor ons.

We vertalen dagelijks case studies, persberichten en whitepapers voor de ICT-sector. Zo blijven we optimaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Financiële vertalingen

De vertalers van Maverick Translations kunnen uitstekend onderweg met teksten op het gebied van accounting, beleggingen, compliance, corporate governance en pensioenen.

Ze deden hun ervaring op bij de vertaalafdelingen van Exact Software, KPMG en PriceWaterhouseCoopers.

Marketingvertalingen

Het vertalen van marketingteksten is geen sinecure. De kunst is om zo vrij en creatief mogelijk te vertalen, zonder de oorspronkelijke boodschap uit het oog te verliezen. Waar nodig schakelen we een copywriter in.

We zijn sterk in city marketing en toeristische vertalingen.

Vertalingen van persberichten

Persberichten vertalen is onze sterkste kant. Dankzij onze ervaring op dit gebied en ons grote vertalersbestand kunnen we in alle talen en in korte tijd een verzorgde vertaling aanleveren. Alle vertrouwelijke informatie blijft 'onder de pet'.

Voor één klant vertalen we Engelse persberichten naar wel 19 talen tegelijk.